Fullt trykk mot Aqua Nor

Salt Pixel har vært inne i en hektisk periode de siste månedene, men er snart i mål med alle leveransene til havbruksnæringen. Selskapet økte satsningen mot havbruksnæringen for to år siden da olje og gass industrien gikk inn i en tøff tid. Omstillingen ble gjort i tide og selskapet har etablert seg som en sterk aktør innenfor sektoren. De har de siste årene levert en mengde illustrasjoner, veggdesign, animasjoner og interaktive løsninger til store og små kunder i havbruksnæringen. Aqua Nor i år har blitt en bekreftelse på selskapets posisjon i bransjen og pågangen har vært stor. 

 

Aqua Nor har vært en milepæl for oss i år fordi vi har hatt en rekordhøy ordreinngang i forbindelse med messen. Pågangen har rett og slett vært heftig og det er mange som har kontaktet oss for å få gode illustrasjoner og animasjoner til Aqua Nor. Vi har måttet jobbe hardt for å komme i mål med alt, men nå nærmer vi oss  målstreken og gleder oss veldig til å se resultatet hos flere utstillere under messen, sier en fornøyd Remi Johnsen, CEO og Co Founder for Salt Pixel. 

 

Salt Pixel har etterhvert mange kunder innen oppdretts og havbruksnæringen og har spesialisert seg på denne bransjen. Salt Pixel har eget team som jobber kun med havbrukskunder og dette gir en spisskompetanse og innsikt som er unik. 

 

AKVA group, Samba, Aquality, Marine harvest, ØPD, Scanbio, Aqua scan og Praxair er blandt de som har bestilt Salt Pixel visualiseringstjenester til messen. 

 

Her finner du link til Aqua Nor sin offisielle side om du ønsker å besøke noen av kundene til Salt Pixel for å se resultatet av innsatsen: http://www.aqua-nor.no/utstillerliste/  

 

Ønsker du et møte med Remi for å visualisere dine visjoner, produkter, planer eller prosjekter så send en mail til [email protected]

 

Salt Pixel – Kvalitet i hver pixel!

Comments