INTERAKTIVE LØSNINGER

Vi kan lage interaktive løsninger som tar dine presentasjoner til en helt annen liga. Så langt har vo laget interaktive løsninger for store byggeprosjekter, industry prosedyrer, nye produkter og skreddersydde spill for industi kunder innenfor forsvar, havbruk, olje/gass og marine. Interaktive løsninger kan benyttes til salgsfremmende tiltak for å vise frem produkter og tjenester, opplæring og simulering samt presentasjoner og animasjoner til messer og utstillinger.

Noen eksempler på hvor interaktive løsninger kan brukes i både læring og markedsføring:
– Nye skipdesign eller konstruksjoner
– Nye riggkonstruksjoner
– Produktpresentasjoner
– Interaktive salgsapplikasjoner
– Virtuell virkelighet
– Utvidet virkelighet
– E-læring

Interaktive løsninger i læringsformål kan for eksempel gi brukeren en fullstendig frihet til å utforske området og oppleve alle konsekvensene og potensielle feilene de ikke bør oppleve når de er på jobb. Vi har inntrykk av at dette gir en helt annen forståelse av hvordan ting fungerer og hvorfor prosedyrer er som de er.

I byggeprosjekter som for eksempel nye skip eller oljerigger har vi gitt våre kunder muligheten til å bevege seg fritt gjennom de nye konstruksjonene. På den måten kunne de belyse nærliggende fasiliteter, se detaljert informasjon om forskjellige objekter og se mulige rømningsveier etc.

Hvis våre kunder har produkter som de ønsker å presentere uten å bringe det fysiske produktet med seg, kan vi lage en interaktiv salgsapp. Et salgsprogram kan inneholde informasjon, bilder, animasjoner og 3D-modeller av produkter. En av de mest effektive måtene å presentere produktene eller bedriftens profil er å bruke interaktive systemer. Fra en enkel 360 graders roterbar produktpresentasjon, til de mest komplekse interaktive salgsstøttesystemene, kan vi levere den løsningen som passer best for dine behov og budsjettet. Den visuelle kvaliteten på disse presentasjonene vil være like realistisk som mulig med dagens teknologi.